Lucrător în alimentație

 

  • Comunicare şi numeraţie
  • Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei
  • Comunicare în limba modernă
  • Dezvoltare personală
  • Igiena şi securitatea muncii
  • Lucrul în echipă
  • Organizarea locului de muncă
  • Pregatirea pentru integrarea la locul de muncă
  • Tranziţia de la şcoală la locul de muncă
  • Rezolvarea de problem
  • Satisfacerea cerinţelor clienţilor
  • Potenţialul turistic
  • Baza tehnico materială în turism şi alimentaţie publică
  • Comportament profesional
  • Calcule economice specific serviciilor
  • Ergonomie în unităţile hoteliere de turism şi alimenţatie publică
  • Calitatea produselor şi serviciilor în unităţile de alimentaţie publică
  • Pregătirea materiilor prime
  • Obţinerea preparatelor cu grad redus de complexitate
  • Pregătirea sălii de servire
  • Servirea în unităţile de alimentaţie